Négy gyerekkori barátnő számára úgy hozza az élet, hogy egy időben lesznek szinglik, ezért úgy döntenek, a már hagyománnyá vált közös nyaralásukat az eddigieknél is emlékezetesebbé teszik. A választásuk Szantorini szigetére esik, ahol elmerülhetnek a féktelen bulizás, a vérpezsdítő szórakozás és a fesztelen kikapcsolódás örömeiben.

Azonban arra egyikőjük sem számít, hogy az eltöltött egy hét alatt felszínre törnek az elmúlt évek elfojtott sérelmei, fény derül rég eltemetett titkokra, ráadásul egy váratlan történés alapjaiban rengeti meg a sziklaszilárdnak hitt barátságukat és mindent megváltoztat.

Mi történik, ha az embernek olyan barátai vannak, akik az életben valójában bármire képesek és bebizonyosodik, miszerint barátokból lesznek a legádázabb ellenségek?

Irigyelt sikerek! Becstelen viszonyok! Kegyetlen bosszúvágy!

B. E. BELLE Az Év Könyve díjas szerző. Méltán vált az erotikus-romantikus és krimi regények sikerszerzőjévé. Bebizonyította, hogy egy szerző több műfajban is képes kiválóan alkotni. Szinglik című regénye a nagy sikerű e-könyv sorozat alapján íródott, és egyben annak folytatását is magában foglalja. Minden kétséget kizáróan zseniális írás.