Szerzőink

B. E. Belle

Barát Enikő táncművész, táncpedagógus. B. E. Belle álnéven publikáló magyar írónő. A Maraton kiadó alapítója, jelenleg is tulajdonosa és ügyvezető igazgatója egyben. Eredeti szakmáját a mai napig gyakorolja, ám mára az írásnak és a kiadó fejlesztésének szenteli ideje javarészét. Első regénye 2019. tavaszán jelent meg Hazugok címmel az Álomgyár kiadó gondozásában. Azóta számos nagy sikerű regényt, novellát, novella-sorozatot és e-könyvet adott ki, melyek rendre a sikerlisták élén landolnak. Jellemzően a szórakoztató irodalom talaján járja útját. Kivétel nélkül igaz történetek alapján írja műveit. 2020 elején alapította meg saját kiadóját, mely saját művei mellett más szerzők műveit is publikálja.

Kiss-Nemes Veronika

Kiss-Nemes Veronika, sport szakpszichológus, pár- és családterapeuta. A TV2, az RTL Klub, a Duna TV és számos más televíziós csatorna különböző műsoraiban tanácsadó pszichológus. Szabó Péter Releváns című műsorában több alkalommal szakértő vendég, a Be Smart Klub rendszeres előadója. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett pszichológusként, majd a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán sport szakpszichológus képesítést szerzett továbbá a Magyar Családterápiás Egyesület több fázisú képzését is elsajátította. Szakmai ajánlója volt B. E. Belle Árvák című regényének és Bucsi Mariann Ébredés című könyvének is. B. E. Belle szerzőtársaként első könyve Szavak címmel jelent meg 2021. novemberében, mely egy pszichológiai könyv, önismereti és önfejlesztő napló is egyben. A könyv hetekig vezette a Book24 sikerlistát, de felkerült a Libri sikerlistájára is.

Işık Réka

Işık Réka a Nyíregyházi Főiskolán (ma: Nyíregyházi Egyetem) diplomázott történelem szakon. Felsőfokon beszél törökül, éveken keresztül egy multicégnél dolgozott, a török régióért volt felelős, mint megrendelő-specialista. Kislánya születése előtt már publikált novellistaként különböző területeken, majd egy hosszabb szünet után, egy nagyobb lélegzetvételű írásra adta fejét, így született meg első regénye, mely a Maraton kiadó gondozásában 2022. tavaszán kerül a boltok polcaira. Az Amíg lélegzem címet viselő, romantikus regényt az élet ihlette, ugyanis Réka egy igaz történetet vetett papírra.

Bucsi Mariann

Bucsi Mariann többek közt vállalati tanácsadóként, coach/mentorként dolgozott, majd karrierjét nagyrészt feladva Thassos görög szigetére költözött, hogy az alkotásnak szentelhesse az idejét.
Írásaiban többnyire az emberi természettel, a lélekkel, a jellemmel foglalkozik, körüljárja az erkölcsi, társadalmi, emberi problémák tárházát. Első regénye 2021. szeptemberében látott napvilágot Ébredés címmel, melyet a Maraton kiadó publikált.