Szállítási és fizetési információk

Házhozszállítás

A megrendelések kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálat által történik. A megrendelt termékek szállítási ideje, a rendelés feladását követő 2-5 munkanapon belül várható. A GLS, a kézbesítés előtt és a kézbesítés napján e-mailen, a Vásárló által megadott e-mail címre vagy telefonos elérhetőség esetén, telefonon keresztül, értesítést küld a Vásárlónak a várható kézbesítésről. A GLS értesítése, minden esetben tartalmazza a küldeményazonosító számot, amellyel a GLS ügyfélszolgálaton, további pontosítást kérhet a Vásárló a kézbesítéssel kapcsolatban.

GLS CsomagPont

Vegye át megrendelt termékét GLS CsomagPontban! Országszerte, számos átvételi ponton, lehetőség van átvenni a csomagokat. A GLS, a feladást követően, 2 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba. A GLS CsomagPontok listájáért kattintson ide:

Fizetési információk

A Maraton kiadó által üzemeltetett Webáruház, kizárólag a Webáruházon keresztüli fizetési módot fogad el, így Utánvétes fizetési módra illetve a GLS futárszolgálat munkatársainál történő fizetésre a Vásárlónak nincs lehetősége.

Termék fizetési információi:

A termék ellenértékének megfizetése az alábbi módokon történhet:

  • Bankkártyás fizetés, a Simple alkalmazás rendszerén keresztül, MasterCard, Maestro, Visa vagy Visa Electron bankkártyával
  • Banki átutalással, a rendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően, az alábbiak szerint:

Kedvezményezett: Biztos Maraton Kft.
Számlavezető pénzintézet neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11735043-23538740
Közlemény: A rendelés száma
(továbbá a névre szóló dedikált példányok esetében név és személyes megjegyzés)

Szállítás fizetési információ:

A kiszállítás díjazása (bruttó): 1.800 Ft

A szállítási díj, a termék megrendelésekor, a Webáruházon keresztül kerül felszámolásra.
Külföldi szállítási díjakról tájékozódni, az Általános Szerződési Feltételek dokumentum V. pontjának 3. alpontjában tudnak.