Szállítási és fizetési információk

Házhozszállítás és automatába történő szállítás

A megrendelések kézbesítése, szállítása a FoxPost és a GLS futárszolgálat által történik. A megrendelt termékek szállítási ideje, a rendelés feladását követő 2-5 munkanapon belül várható. A Maraton kiadó (Szolgáltató), a kézbesítés előtt e-mailen, a Vásárló által megadott e-mail címre értesítést küld a Vásárlónak a várható kézbesítésről. Amennyiben Ön FoxPost automatába kérte a rendelését, annak automatába helyezéséről, majd átvételéről e-mailben értesítést kap. Vásárló tudomásul veszi, hogy az automatából átvenni köteles a megrendelt csomagját.

A FoxPost automata opciót választva, Ön a rendelés közben a FoxPost szolgáltatáson keresztül választhatja ki automatikusan azt az automatát, amelybe csomagját kéri. A GLS automaták és csomagpontok esetében azonban Önnek külön kell kikeresnie a megadott címet, és a szállítási cím helyére beírni, továbbá megjegyzésben jelezni, hogy az Ön által megadott cím GLS csomagpont vagy automata.

GLS CsomagPont

Vegye át megrendelt termékét GLS CsomagPontban! Országszerte, számos átvételi ponton, lehetőség van átvenni a csomagokat. A GLS, a feladást követően, 2 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba. A GLS CsomagPontok listájáért kattintson ide:

Fizetési információk

A Maraton kiadó által üzemeltetett Webáruház, kizárólag a Webáruházon keresztüli fizetési módot fogad el, így Utánvétes fizetési módra illetve a FoxPost és a GLS futárszolgálat munkatársainál történő fizetésre a Vásárlónak nincs lehetősége.

Termék fizetési információi:

A termék ellenértékének megfizetése az alábbi módokon történhet:

  • Bankkártyás fizetés, a Simple alkalmazás rendszerén keresztül, MasterCard, Maestro, Visa vagy Visa Electron bankkártyával
  • Banki átutalással, a rendelést követően 72 óra áll rendelkezésre a kiegyenlítésre, de még a kiszállítást megelőzően, az alábbiak szerint:

Kedvezményezett: Biztos Maraton Kft.
Számlavezető pénzintézet neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11735043-23538740
Közlemény: A rendelés száma
(továbbá a névre szóló dedikált példányok esetében név és személyes megjegyzés)

Szállítás fizetési információ:

Foxpost automatába történő szállítás díja (bruttó): 1190 Ft
Foxpost házhozszállítás díja (bruttó): 2400 Ft
GLS házhozszállítás díja (bruttó): 2400 Ft

A szállítási díj, a termék megrendelésekor, a Webáruházon keresztül kerül felszámolásra. A Szolgáltatónak kizárólag Magyarország határain belüli szállítási címre adhat le rendelést.