Kezdő novellaíró tanfolyam

Szeretsz írni? Esetleg szoktál is? Fejlődésre, útmutatásra vágysz? Vagy még nem volt bátorságod elkezdeni, de már kacérkodtál a gondolattal? Vannak ötleteid, de nem tudod, mit kezdj velük? Esetleg az írásra való hajlam benned van, de még bizonytalan vagy abban, mit írnál szívesen? Vannak már történeteid, vagy álmodni szeretnél egyet?

Itt a lehetőség, hogy elindulj az utadon és papírra vess mindent, ami benned van!

A novellaíró tanfolyamunkat ajánljuk olyan kezdő íróknak, akik alkotni szeretnének önmaguk vagy mások számára. Legyen az komoly szándék, vagy fejlődési vágy, netán új hobbi vagy csak kikapcsolódás, ne habozz! Ragadj tollat!

?5 hét – 5 téma – 5 novella

?5 héten keresztül, hetente egyszer, közösen egyeztetett időpontban 60 perces online tanfolyam

?A témákat közösen beszéljük meg az alapján, mik az érdeklődési köreid, és mik azok, amikről mások is szívesen olvasnak. A feladatokat mi határozzuk meg, de a stílusod, műfajod, kitartásod neked kell hoznod (ha nincs, majd megtaláljuk)

Kiknek ajánljuk és mik az előnyei?

Akik még kissé bátortalanok, de minden vágyuk, hogy írhassanak, írni tanulhassanak. Bárkinek, aki úgy érzi, segítséggel könnyebb vagy azoknak, akik határozottan tudják, miről akarnak írni, csak szakmai iránymutatást szeretnének kapni.

?Az egyéni tanfolyam díja: 45. 900 Ft

Mire számíthatsz a tanfolyamokon?

Szakmai ismeretekre, írói módszertanra, saját stílusod kiaknázására, jó hangulatra, törődésre és továbblépési lehetőségre.

Várunk szeretettel!

További részletek és jelentkezés a maratonkiado@gmail.com e-mail címen lehetséges.