Csoportos-online irodalomterápia

8 HETES ONLINE IRODALOMTERÁPIÁS CSOPORTOK!

A csoportos foglalkozások 8 hetes irodalomterápiás programban, online történnek, hetente egy, előre meghatározott időintervallumban.

DÍJA: 4000 Ft/fő/alkalom (32 000 Ft/fő/teljes terápia)
FONTOS: A 8 hetes program nem választható szét, nem bontható és a teljes összeg fizetésköteles. Amennyiben valaki kihagy alkalmat a 8 hetes programból, az alkalom díját jelenlététől függetlenül fizetni köteles. A teljes összeg maximum 4 részletben történő fizetéssel lehetséges.
LÉTSZÁM: minimum 4 fő – maximum 7 fő
JELENTKEZÉS: leleklapok.kozosseg@gmail.com


Miért jó az online irodalomterápia?

Élj belföldön, vagy külföldön, nem számít. A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz. Ezen kívül légy otthon, vagy nyaraláson esetleg üzleti úton, csupán erre a 75 percre szükséges elszabadulnod a teendőktől. Nem kell időt tölteni az utazással, és útiköltség sincs.

Miért 8 alkalom?

Nem vagyunk varázslók. Ahogyan mindenhez, ehhez is idő kell. A 8 hét alatt azonban kiderül elsősorban a kitartásod, az alázatod, az önmagad és mások iránti tiszteleted, az élethez és a feladatokhoz való hozzáállásod. Onnan pedig lehet építkezni.

Miért kell kifizetni, ha nem vagyok jelen egy alkalommal?

A csoport zárt. Ez azt jelenti, hogy azonos tagokkal alakul meg egy csoport, ahová később nem lehetséges a csatlakozás. Az irodalomterápia, mint minden más terápia felelősséget kíván.

Mire számíts a jelentkezéskor és azután?

A jelentkezés után e-mailben kapsz egy részletes leírást az irodalomterápiáról, a csoportról és a működésről, továbbá minden tudnivalóról. Az online csoportos foglalkozáshoz egy közös linken keresztül tudnak majd csatlakozni a jelentkezők.

Mit várj az irodalomterápiától?

Mindent és semmit. Az irodalomterápia eszköz önmagad segítésére az élet minden területén, de az, hogy milyen hatást vált ki, rajtad fog múlni és azon, miként használod azt az eszközt, amit kézhez kaptál.

Köt-e a titoktartás?

Igen. Épp ezért az e-mailt sem olvassa rajtam kívül más.

Köti-e titoktartást a csoporttagokat?

Igen, a jelentkezéskor kitöltendő lapon lévő információk ezt is tartalmazzák majd.